Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amae

Längtans första snö...
tillåten och besvarad-

smälter
i oberoendets skugga
som du kastar
när du lämnar min närhet
för ovisshetens slampa...

Du vägrar vara mig nära-
lutar dig mot
eftergivenhetens skam-
ohörda bekymmer
bundna av
förväntningarnas rep...




Fri vers av Rosemarie Geiss
Läst 268 gånger
Publicerad 2009-10-14 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosemarie Geiss
Rosemarie Geiss