Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mascaran

Mascaran i ditt badrumsskåp
skvallrar om
att det finns en annan-
besviken stänger jag dörren
och önskar
att du använde den själv...




Fri vers (Fri form) av Rosemarie Geiss
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-07 13:23



Bookmark and Share


    Bo Malte
*L*
2014-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Rosemarie Geiss
Rosemarie Geiss