Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en önskan


vårsolen

Vårsolen hånglar med takfönstret-
Släpp in mig
mörka du
vad vill du, ljuset?
Gömma mig,
glömma dig-
bakom myriader av minnen
och löften
väntar jag på sanningen




Fri vers av Rosemarie Geiss
Läst 604 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-26 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosemarie Geiss
Rosemarie Geiss