Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

200ben







det handlar



om relationer, allt.
Människor,djur
flora, fauna, natur
kreatur, en procedur



Om att hävda sig,
vara tillbakadragen ibland
oemotståndig &
säga rätt sak vid rätt tidpunkt.



Alla har vi väl någon vi
vill göra avundsjuka
fastän


egentligen
Egentligen vill vi väl bara kramas
Få lite bekräftelse och känna



sig



bekräftad.
Allt handlar om
relationer
Om
att ta steget
Ta steget i egna händer
ta ta mig ta mig
T
A
Ta mig utanför dörren och låt
mig
känna att här! Här får jag vara
jag har tamigfan förtjänat
det här,



en del
går sönder. andra

hittar inte
Vägen UT en del
är vägen ut för
andra.



Min Exitskylt är
gjord av kött
senor och tvåhundra ben.



Och en hel jävla del pusslande
krävs.








Fri vers av Jenny E.
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-14 19:23



Bookmark and Share


  Frans Nilsson
Du skriver otroligt bra. Öppet och rakt språk utan sliskiga klyschor.
2010-05-30

  Christer Eriksson
Ett skönt frustrerande flyt som ett inre samtal. Du bygger upp och tar ner speciellt i partiet med ”TA”. Inledningen är bra och man vet inte vart dikten tar vägen förens den är över. Mycket bra.
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Jenny E.
Jenny E.