Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

årsredovisning





Kom igen,
vi varade ju nästan året ut

lite för
länge kom
igen du
saknas inte mig förutom
kvällar
när


jag är ensam ingen som
känner mig jag är
som mest ensam
bland folk





















Fri vers av Jenny E.
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-12 01:05



Bookmark and Share


  frantic
jättebra!
läser den flera
gånger och
den bara växer

kul med klurig
radbrytning
dessutom

form + innehåll
= sant
2010-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Jenny E.
Jenny E.