Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

s.o.s x.o.x




Kom igen,







komigen jag har väntat på dig
inga men
inga män
som menar och lovar det ena och det fjärde.

ljuger gör jag bra själv. Inte
förrens nu visste jag att jag hade en parentes där du passar


Jag sa till dig att ingenting är sig likt efter detta men






det är väntan igen

jag skulle så gärna hålla om dig
sen







Fri vers av Jenny E.
Läst 212 gånger
Publicerad 2010-12-13 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny E.
Jenny E.