Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kast med liten människa och en bollkalle med för stor uppgift

Hur vi kastar oss
in i brinnande famnar
och dör som
aska redan
innan den första kyssen
svalnat

Hur ?

När vi
krampar oss
fast helt utan
epilepsiattacker
med rosiga kinder
i närheten av kyliga
blickar

Varför ?

Den som
älskar
riskerar ochså
att dö en för
tidig död
eller att lockas
av reklamen
för billig metervara
på tåliga rep

Aj ?

Livet gör ont
och inte fan
hjälper
det att
ignorera smärtorna

Så ?

Stålsätt
dig
efter att du
har
lämnat det mjuka
lyft sakta din nacke
det finns nya horisonter
bortom
döda orgasmers
njutning




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-14 21:48



Bookmark and Share


  Emmelina
SNYGGT! flytande och varje ord, är synligt. de tre första styckena är fabulösa!
2009-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan