Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
galet kär


höstkärlek

bland regn och
fallande löv gör du mig galen

även om sommaren är ett
minne blott
och minusgraderna smyger sig på

är jag varm


så varm



du är perfektion
hela du är


perfekt




Fri vers av onlyme
Läst 477 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-15 15:13



Bookmark and Share


    Max Poisé
Får en skön känsla, som jag vill behålla. när jag läser detta!
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

onlyme