Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
George Orwell skrev en gång en bok som fick namnet 'Animal farm'. Jag har inte läst den för jag har inte nerver till det och en annan bok heter 1984 och den orkade jag inte läsa ut, men man har ju hört att det gick som det brukar gå här ute


Mänsklighetens arv




en del av
människans självpåtagna uppgift
uppgift här på

jorden verkar vara
att såra sig
själv och andra

ta som död
på sig själv
och andra samt

lämna kvar en
döende verklighet efter
sig till glädje

för ingen efterlevande
döende djur i
en förblödande värld




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-16 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP