Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmens färger med Kärlekens eld kan ta dig varsomhelst. orden bara kom hade nog länge velat utrycka det här :.=)


INNTENSIV PASSION

Det enda som lever är förunnelse
Det enda som lever är drömmar

Drömmar ur elden födda
Skapande inferno



Denna oerhört starka och unika kraft



bottnar i roten i människan


Och överger oss aldrig i leverne


Kärlek av vinden buren


Kärlek ur elden kommen lever för att värma


Detta mirakel har en kraft minst lika stark som drömmar


Kärleken är för mig den eviga elden och jag vill alltid ha mer av den



aldrig får jag nog *






Varma kramar komna från söder glimtar i minnet




Detta mirakel tar mig till absolut Extas











Mitt inre ropar bara Älska mig med lågor flammande

Älska Mig..!


Till vilket pris som helst!




Fri vers av Motintet
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-16 03:32



Bookmark and Share


  JessicaB
Fint skrivet :)
2009-10-16

  Mr Lindemann VIP
Ok!
2009-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Motintet