Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
¨¨


Altet Eviga

Mitt allt och att ständigt vara på rymmen


¨¨
Vara på rymmen från det som kallas känslor,


¨¨*****



Det okända nästintill ohanterbara





½


Detta ödsliga tomrum som du lämnar efter dig när du går.




Fri vers av Motintet
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-16 03:47



Bookmark and Share


  JessicaB
Härlig text :)
2009-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Motintet