Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag

Idag är det bara en vanlig dag,
en vanlig dag av ett vanligt slag.
Idag är jag bara ett vanligt jag,
ett jag i det vanliga livet.

Idag ska jag vara sådär vanligt glad,
glad utav glädje och ej en fasad.
Idag är livet ett öppet blad,
där ordet ej ännu är skrivet.

Idag ska livet till slut bli lugnt,
och inget ej längre är trist och tungt.
Idag ska jag äntligen nå till den punkt,
då det gamla blir slutgiltigt rivet.

Idag finns ej längre efterhetstid.
Dåtid får falla i evighetsfrid,
Inget ska längre få ställas bredvid,
då mot framtiden ställer nu klivet.




Fri vers av Knickedick
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-16 09:30



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP
Bra när man trivs i de vanliga dagarna. De är ju flest :-)
Fin!
2009-10-19

    ej medlem längre
mycket vacker.
2009-10-17

  etthjärtaäralltidrött
Vilken fin text,
som dagen.
2009-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick