Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blev vän med mörka natten

Finns ännu stjärnor i gryningen
likt semaforer som sänder,
och skvalpet från efterdyningen
den storm som drog bort?
Blir stilltje trots att förändringar.
Bleke där inget händer.
Brister inga fördämningar
för det jag gjort,
så jag blev vän med svarta vatten,
jag blev vän med svarta vatten
Kan inte dansa med föttterna
i aprilvårens grönska.
Luktar ej av jord och rötterna
från marken bar.
Och allt som mitt hjärta rymt
och allt som jag önska
kan jag ännu se en skymt
av det kvar?
när jag blev vän med mörka natten,
när jag blev vän med mörka natten




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-11 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick