Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen till din allra sista festival ( obs du bjuder på tilltugg)

Spottar i nävarna
och går
raskt där
ifrån
när jag inser
att det
inte är
mina fingertoppar
som är
indränkta med saliv

Lustigt det
här
med
spring i benen
myror i hjärnan
och kuk i brallan

På stående
fot vill jag lägga
mig ner
och dra ett djupt
andetag

Lasten är
ett
val
oberoende
på människans
förstånd

Strikt
är
regeln
vilken borde brytas
som ett revben
under en kannibalfestival




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-16 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan