Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexpartyt

Sexpartyt urartade
dildos flög i luften
och glidmedlet
var hårt
i burk

Tjejer
i bunke
hårtussar i
krampande händer

Mascara
i saltvatten
lösnaglar
på blodigt golv

Det sista av
rödvinet
dracks aldrig
upp




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 228 gånger
Publicerad 2005-10-15 21:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
råheten i dikt kan experimenteras med, men på vilket sätt? Ibland måste en poäng finnas där, för att inte råheten ska komma som i ett försök att förnya, eller slå igenom. Det är alltid experimenten som gör ett, och det var ett bra försök, men allt blir som tårta på tårta i konstiga formuleringar.

Första stycket tilltalade, men sedan slätades allt ut och blev helt ointressant.
2005-10-15

  Laijza
Shit jag måste missat något...
En enigma så det skriker om det..
2005-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan