Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken höger

Han lekte med döden
( toalettlocket var uppfällt )

Hon slog till direkt
( inget sex på en vecka )

Hans suck varade länge
( men hennes brist på empati
stal hans syre )

Fröken höger
fick jobba extra
( en riktig man
reder sig själv )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 383 gånger
Publicerad 2005-10-15 22:16



Bookmark and Share


  Smultris
Du e grym... ;-)
2005-10-15

    ej medlem längre
här gillar jag känslan, idén och det bisarra, en bisarr verklighet. som roar men berör. Den kan chokera eller finna sig lustig i folks medvetande, men den skapar bilder, som vi i vardagen är ovana att se. Bra skrivet!
2005-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan