Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vikten

Det är så lätt
att bli tung

Men svårt
att bli lätt
igen ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 197 gånger
Publicerad 2005-10-15 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan