Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
if this is all a game can you just say it is, i'll do it anyway so it makes no difference


sten, sax, hjärta

allt vi gör går ut på att såra varandra, ett jävla spel
du går runt, frågar så högt du kan om någon vill ligga
ser på mig, den där hånfulla blicken igen
vet inte, men tror du känner någon slags inre frid då

bryr mig inte längre, skrattar högt när du går förbi
hånglar upp någon okänd, låter ryktet spridas
kan se hur du går runt huset, sökandes efter mig
men jag är inlåst på toaletten, river upp såren igen
låter blodet falla ner i handfatet, innan jag snyter mig
går ut igen, möter allas blickar, men inte din

dina fingrar i min nacke, pressar in naglarna i huden
min hand på ditt lår, nyper dig så hårt jag kan
du slog mig, jag vände andra kinden till
orkar inte försvara mig själv mer, såra mig då
låter dig vinna, vill inte mer

för allt jag vill är att ha dig tillbaka, egentligen




Fri vers av lsdöskf
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-17 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lsdöskf