Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fattar inte (inatt)

du frågade mig i mörkret vad jag tänkte om oss

och jag gjorde samma misstag en gång till
sa att jag fortfarande tyckte om dig
du sa ingenting
frågade om jag tyckte det var jobbigt att umgås som vi gör
när vi ändå inte kommer att bli tillsammans

och jag föll, lakanen kvävde mig igen
din arm runt min kropp kändes som sten
kall betong och jag ville bort

men svarade, nej varför skulle jag det?
och du kysste mig, men mina läppar rörde sig inte
ville spy i din mun, putta ur dig från min säng
även om jag visste vad du ville för längesen

du vill inte ha mig
kan inte få ihop det med allt du berättade
att du mår mycket bättre när du är med mig
saknar mig när jag inte är nära

jag får dig att må bra, vill inte ha mig
du får mig att må dåligt, vill ha dig

drömde att du lämnade mig igen
vaknade intrasslad i din kropp
din hand mot mitt bröst
och äntligen var det jag som fick vända ryggen till
stöta bort din kropp

din äckliga jävla kropp




Fri vers av lsdöskf
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-06 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lsdöskf