Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt den kyssen få rädda hela världen

Poesiintoleranta
sverigedemokrater
förintar
orden
ödmjukhet, medmänsklighet
och
dödar
samtidigt
kebab, pizza,pasta,
röda pölser

Länge leve Sverige !
javisst
jag är med på det
men inte om
emil skippar
ida
och hänger
en invandrare
istället

Handen mår
bättre
av ett fredligt handslag
än en blodig
kniv

Kyss den
vita flaggan
och låt
den få
fladdra
fritt ut
över hela vår jord




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-17 16:42



Bookmark and Share


  Emmelina
you said it! (i follow)
2009-10-17

  Mr Lindemann VIP
När fan tog läpparna var det kyssäkta
med modstulna miner gjordes detta sataniska verk
med hjälp av Lucifers handgångne man, Per Skarphage
vem kan då få munnens förlåtelse efter den dödkyssen?
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan