Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När dina ögon ser rakt in i mina då förvandlas jag till barbapappa och plötsligt blir allt möjligt

Jag smetar in
dina styva bröstvårtor
med hallonsylt

Du är
en tavla
i nuets
härliga närhet

Gudarna
slänger blixtar
av avundsjuka
och förgyller
effekten
av vår explosiva
hell of a moment
lets tell the neighbours
and move tomorrow

Parkettgolvet
dansar
som en
fyllekåt john travolta
disken diskar
sig själv

Hönorna kacklar
sig själv
till döds




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-17 17:05



Bookmark and Share


    Melona
haha

jag blir helt lycklig
av din dikt

så underbart livsbejakande
rolig, vacker och lyckligt
sprudlande skriven


tack,

titeln är ju helskön bara den!
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan