Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga

Hur fort kan
man springa
när
ryggsäcken
väger ett ton

Hur
kan man
lossa
osynlig börda

Vem vågar
bara se framåt
och gå
dom fria stegen

Jag !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 205 gånger
Publicerad 2005-10-15 23:46



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Den här tycker jag också mycket om - den säger mycket till var och en...
2005-10-16

    ej medlem längre
enkelt svar på en svår livsfråga.
2005-10-16

  Osram
Mycket bra. Stärkande upplyftande ord!
Tack!
2005-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan