Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då kan vi snacka om balans !

När botten av min själ
slår
i toppen
av min fisförnämlighet

Då är
det dags
att
fisa på
toppen
så att dom når botten
av sin själ




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-17 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan