Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryggare kan ingen vara

Fittan
smakar som bekant

Kuken står
som vanligt

Rutinen
får oss
att
andas tungt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-17 21:51



Bookmark and Share


  Sinuhe
Döp den till Trygghetsknull så hamnar du på bästislistan...
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan