Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det luktar gott

Skräpmat
skräpmusik
skräpkräk

Oätligt
olyssningsbart
oralfontän

Spiller
inte min
tid

Häller
inte ut sekunder
på smittsamma
marker

Luktar
på sunt förnuft




Bunden vers av Ola Rydberg
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-18 21:21



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
hihi :) Bunden vers:) och:
'Luktar
på sunt förnuft'

Fornuftsmustigt skrivet:)
Tack för läsningen *applåd*
2009-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan