Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
xx


Vart tog alla texter vägen?

Vart tog alla texter vägen? Jag brukade tänka och sen ctrl+c i hjärnan och crtl+v så var det klart,

Och man kommer på sig själv med en slak fokus och impotenta ögon, som omöjligen kan göra Moa Martinssons barn. Lika lite som Wilde ville…

Och det är inte tomheten och segheten och mannen som inte riktigt, som bara nästan, ja låt oss säga att han har kört ett varv för mycket i rondellen…

Men jag undrar smått förstrött när jag tuggar på en macka, vart tog alla texter vägen? Vad gör dom nu?




Fri vers av Filip Broström
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-18 22:28



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Ett bland de mest finurliga utifrån-greppen på skrivandets problematik!

Ditt språk och tanke slungar sig från den ena rondellen till den andra.

Jag tror texterna återkommer som kometer, i förvandlat sken, ibland svärmvis, när de har varit ctrl+v tillräckligt länge...
2010-08-14

  Christine Sabel
De är uppe i rymden, plötsligt dyker de ned...
2009-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Filip Broström
Filip Broström