Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
xx


Det här är ingen dikt, du kan va en dikt!

Egentligen så handlar det bara om tillit. En form av hoppfullt halvfakad förtröstan.

Play pretend under the paper moon?

Om ögonen får fästas på en pixel eller en fettfläck på tapeten

Om klockan får släpa visarna efter sig och ta en fikaresa till ett bord med kamomillte

Då kanske du också kan finna ett sätt att lyfta fingrarna, läpparna, hoppet, fantasin, idiotin.

Rök några bloss från Magrittes pipa och blås honom i ögonen.

Smakar den inte bättre,

känns det inte lite verkligare

att få ljuga lite ibland?




Fri vers av Filip Broström
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-18 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Broström
Filip Broström