Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Igår skrev jag detta men jag var så trött så jag orkade inte skriva ner det här


Höstbrev

Hej på er!

När jag sitter vid bordet och ser ut genom fönstret hur sommaren har lämnat

oss det är då jag tar pennan i min hand och skriver några rader till er i vårt

vackra höstfärgade land.


Hoppas allt är väl med er!?


Min reumatism gör sig påmind men jag försöker göra det bästa av situationen

och tänka positivt.


Det är söndag och jag ser hur våra småfåglar har så bråttom att fylla opp sina

förråd från fågelstugan. Det verkar som solens strålar tänker sig fram denna

dag.


Det är dags för lunch bestående av ugnsstekt kyckling och ris med kokta

morötter. På eftermiddagen bestämmer vi oss för att åka på slöjdarmässa

där det verkligen finns så mycket handgjorda saker att se på.


Plötsligt framför mig ser jag tavlor gjorda av Hälsingekonstnären Bror-Eric, jag

bestämmer mig för att köpa några handmålade vykort med en känsla av magi

som vilar över vyerna.


När vi började bli trötta så styrde vi färden hemåt för att dricka eftermiddagste

med en god ost och skinkfralla till och tillsammans njuter jag och min vän i

höstens skymning denna söndag.


Hoppas fortsättningen på denna dag blir bra och att veckan som kommer blir

till det positiva men skriv gärna ett svar och berätta hur ni har det i vårt

avlånga land.


Varma hösthälsningar Sajo 091018




Fri vers (Fri form) av sajo
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-19 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo