Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting snurrar

Allting snurrar

Karusellen
Månen
Rondellen
Åren

Allting snurrar

Parallellt med mina tankar som är i kaos




Fri vers (Fri form) av SanSuicide
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-15 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SanSuicide
SanSuicide