Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halv tolv

Snökanonen har talat
pisten ligger blank
som ett nybonat golv
i smällkall norrlänsk vinter
tar en rituell skidfärd form
så där vid klockan halv tolv





Fri vers av molly
Läst 332 gånger
Publicerad 2005-10-16 15:48



Bookmark and Share


    la-poet
ahh, jag längtar

gula lampor som lyser upp skidbackar en kall kväll

ser det framför mig. bra !!
2005-10-22
  > Nästa text
< Föregående

molly
molly