Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstolkningar

Misstolkningar

 

Vad en enda liten misstolkning kan göra

är så stor.

Du säger något

Något du inte menar

Personen som du säger det till

Säger det till kompisen

Bakom din rygg

Och vem vet hur denna personen uppfattat

det du sade?

Som att du

Pratat skit om din kompis?


Och ni börjar bråka.

Du och din kompis.

Hon hatar dig

För något du inte menat.

Du förlorar henne.

 




Fri vers (Fri form) av Nienya
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-21 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nienya
Nienya