Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Fantasy 5

How long

Will you

Keep me

As your

Prisoner

The Fantasy? 




Fri vers av Nienya
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-13 11:32



Bookmark and Share


  Little missSunshine
Jag var tvungen att läsa alla på rad och glad är jag för det.
De är bra enskilda men sen tillsammans är de riktigt bra!
2008-12-16

    crapcat
oh
den här gillade jag
kort & koncist liksom
den bästa av de fem
applåd!
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Nienya
Nienya