Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
’Because it is no war in Afghanistan, we are fighting it.’ An administration somewhere in north america


Ateistisk analytisk paradox






Hur jäkla besviken
kommer du inte att bli
då du ligger död i din mörka grav

lägger märke till
att intet ljus strålar över
din vackra själ till ett utlovat paradis i himlen
där alla de där andra troende
så tappert skulle ha väntat på just dig
om de blott själva varit där.

Istället kommer kroppen
att ruttna bort och det i otakt
med de andra
som blivit nedgrävda på samma ställe.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-22 08:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Är det där i mitten av bilden, den saknade knappen i någons klädsel?
2022-11-01

  erkki
När du sover väntar du inte. Heller.
Minns att det mest övernaturliga som hänt är alldeles uppenbart. Att minsta sandkorn tillkommit ur ingenting naturligt. Och så har vi hela universum. Stämmer inte det till lite ödmjukhet? Troende eller ej.
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP