Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i tiden

Ultraelektroniska dataskärmen
Flimrar
tangenter smattrar ej helt
olikt
tårar som droppar dripp dropp
vaknar med ett ångestskri
som för mig hemåt åter
Lyss till mig vänner!
Det är tjugohundratal.




Övriga genrer av Galmar
Läst 588 gånger
Publicerad 2004-06-20 15:25



Bookmark and Share


  Kajsa_Varg
helt otroligt bra./Cajsa
2004-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Galmar