Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvätta tårar i handfatet

Med ett
BANG
ska jag stänga dörren
slänga dörren i ditt
gloende ansikte
Lås den omsorgsfullt för någon kan ha en
dyrk
Tvätta tårar i handfatet
gråt då! Framför spegeln
mitt inre är en skärva
från den.
Mig i den
Min bild
Jag
Trasig




Fri vers av Galmar
Läst 1159 gånger
Publicerad 2004-09-07 10:53



Bookmark and Share


  Wendela Selander
Tyckte om "Tvätta tårar i handfatet". Fint.
2004-09-23

    Mats-Apa

2004-09-20

  Christoffer Waye
När jag läser verkar det som om jag förstår vad du menar, i vilken situation du beskriver, fin mycket härlig rytm, tack också för den kritik du gav mig, den var önskvärd.
Skriv på!
2004-09-14

    tinky-winky
vackert du utrycker dig vackert
2004-09-07

    Göte Holmlund
var ett bra uttryck
2004-09-07

    Galmar

2004-09-07

    Galmar

2004-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Galmar