Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Repeat

WHAM BOOM BANG
versen pågår.
Ganska bra musik i stereon
ganska mycket öl i glasen
små rynkor
i dina ögonvrår
Dansar jättetöntigt
vi bryr oss inte om vad folk säger
Men skynda!
Gå innan lamporna tänds
och den repiga refrängen
börjar om
Kö utanför ett snabbmatställe
alla pratar i mobil
med polyfoniska ringsignaler
Kommer du ihåg hur kul vi hade?
Med bara dig
vill jag trycka på
repeat
igen igen
Snart blir batteriet i min walkman gammalt
rösterna förvrängs
innan de tystnar
Med bara dig/ vill jag dansa/ tills de dör




Fri vers av Galmar
Läst 624 gånger
Publicerad 2004-09-13 22:44



Bookmark and Share


    Mats-Apa
En nära släkting till "Livet. Kallas det ibland" tyckte jag. Nice!
2004-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Galmar