Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är inte centrum


Tiotusen världar



Det ryms tiotusen världar
i ett enda universum
tiotusen världar
inte helt olika vår egen
men
där du gör allt det
du aldrig gjorde
säger du
en natt
en dag
en gryning
i tiotusen världar
och suckar
skrattar
kastar med håret
vänder dig bort
och
kysser mig




Fri vers av Galmar
Läst 681 gånger
Publicerad 2004-09-22 19:20



Bookmark and Share


    Inutipojken
Välformulerat och välavvägt. Tackar!
2004-10-25

    Mats-Apa
en ganska hoppfull Galmardikt. ett ögonblick av lycka för pojken?
2004-09-29

    Bob

2004-09-27

  kattugglan
...att du skriver den här idag. Jag tänkte just på detta idag - finns telepati?
härligt skrivet!
2004-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Galmar