Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
möss gömmer sig


Pasife, åtrå

Rasar hem i skymning
För att återvända i gryning
Som en jävla råtta, flyr jag

När kylan kommer tätt inpå
och Demeter gråter efter sin dotter

Men Hades är kall

precis som jag, hamnar allt någon gång
hos honom

kylan biter
i den eviga skymningen




Fri vers av Wringler
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-22 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wringler
Wringler