Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek är

du kan få mig att vilja dö
(på riktigt)

jag vill skrika
vill slå

vill aldrig att du rör mig igen

samtidigt vill jag älska dig
vill bli älskad tillbaks

få läpparna tryckta mot dina

tveka, men inte för länge

bestämma att
det faktiskt är värt det


värt att vilja dö ibland

värt rödvinsfläckar
på vit skjorta

värt cigarettmärken
på mattan

för våra frukostar
på din balkong

solsken, insida & utsida

gör vår kärlek värd att finnas


Vi har båda varit där nere,
krälat & kräkts

då vet man hur det är att vakna,
varje morgon

& välja livet
välja oss




Fri vers av Wringler
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-02 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wringler
Wringler