Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köpenhamn i gårdagens blickar

I hennes ögon
bor
den ständiga
längtan efter
flykten
som hon aldrig
mer någonsin
kan ta
då den kommer
att leda henne in i evigheten

Hunden
hon begravde
mannen som
slog
dunkla
upplysta
rum i köpenhamn

Allting
ligger
bakom
henne

Nu
är det enda
som existerar

Nu





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-22 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan