Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hhmmm

Levet går alltid upp och ner.
Himlen är blå som man tittar upp på.
Vad är det för fel på mig?
Jag tittar upp i det blå och undrar vad som finns där.
Vad är det här?
Jag tittar ner i marken igen och undrar vad jag gör här?
Jag tar en sväng till sjön som jag går rätt ut i.
Solen skiner fast regnet kommer ner och tar bort tårarna på min kind.
Vattnet är kallt men det strutar jag i vill inte vända tillbaka.
Vad ska jag göra med mitt liv?
står i sjön och tittar upp medans regnet faller över mig
och tårarna följer regnet.
Jag sätter mig på huk och undrar om det ska vara så här?
Vad är detta?




Fri vers (Fri form) av Mr. K
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-22 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr. K
Mr. K