Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krosande hjärtat

Ett hjärta kan göra ont
när det spricker men man
måste ändå låta det gå vidare i livet.
Hjärtat kommer spricka många gånger men
varför låt den göra det utan att gå vidare.
Ta chansen när den finns och ge ditt hjärta en ny chans.
Låt den inte spricka för alltid.




Fri vers av Mr. K
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-14 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr. K
Mr. K