Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ren stöld eller renstöld?


Om fängelset





Rätt glas
o rätt bågar

rätt bur
o rätt fåglar?






Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-22 21:10



Bookmark and Share


    Tonårsjesus
Du är fyndig som vanligt.

Bra bra.
2009-10-23

    Tonårsjesus
Du är fyndig som vanligt.

Bra bra.
2009-10-23

  Carola Jeryd
Ha...ha...
Skrattar så tårarna trillar. Du är helt sanslös!
Kramiz
2009-10-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja vem vet detta
den får väl berätta...
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP