Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Traslängtan

Mitt poesivatten är rött
och luddflimmerstankar blir plötsligt klara

Blodväggstrycket håller sig balanserat
i min rastlösa traslängtan

Går min trumpetgång
i takt
med underliga
humörsvängningar
och synliga tics

Bullar upp
utan
ugn





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 283 gånger
Publicerad 2005-10-16 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan