Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varm och kall.

Drömmar i bilder av is och snö...

En kall näsa mot min kind, kalla läppar mot min hals...

En hand i mitt hår, en kall kyss som blir varm...

In i värmen, du hänger av dig...

Varm chocklad, eller kanske te?

Du är iskall, jag ger dig värme...

Kalla händer på min varma rygg...

Kläder faller, du kommer närmre...

Chokladen blir kall, men inte vi...

Drömmar i bilder av eld och glöd...




Fri vers av Linnea K
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-23 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnea K
Linnea K