Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kondomernas brist

Så sitter jag
här med en längtan om
att få rensa bort dig
lika lätt
som man får bort matrester med
tandtråd

Men inre bilder
bränner
i inre sår
och plåsterna fäster inte där

Nä fy fan och
tvi vale
kondomerna brister
i onödan ibland






Fri vers av Ola Rydberg
Läst 266 gånger
Publicerad 2005-10-16 20:37



Bookmark and Share


  Saga-Sofia
Otäck.
2005-10-16

  Amy (F)
Hahahahahah :)
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan