Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontaktannonsen

Snäll och kåt
torr och våt
dum och godtrogen
söker dig
som vill vara kravlös och otrogen

Vill gärna ha
onödigt
kraftfull sex
i kombination
med
dyra drinkar
eller eventuellt
lådvin
och baksätesromantik

Konstiga böjelser
välkommnas
av en
mycket spänstig
dam i sina bästa
år

Om du har stånd
så har jag
tid !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 322 gånger
Publicerad 2005-10-16 20:56



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Går det bra att svara här i kommentarsfältet?! =)
2005-10-18

  Teresia Ridell
Sorglig desperation i ensamhetenstid. Humoristiskt fångat.
2005-10-18

  Virgo Cinnamon
ÅH!....Helt underbar! *dår-skrattar*
2005-10-17

  Propella
Jamen detta är ju s-t-r-å-l-a-n-d-e! *skrattar högt*

Tack för den, den går till bokmärkessidan.
2005-10-17

  Amy (F)
HAHHAHHAHAHAH!
2005-10-16

    Bodil Sandberg
Fnissar hejdlöst....
2005-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan