Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för tio minuter sedan. slutet - igen.


Du valde bort den stora kärleken



du valde bort den stora kärleken
för ett liv i trygghet
och när jag frågade dig
om jag fick stanna kvar
eller om du aldrig mer
ville se mig
sa du blott att
jag måste gå nu
ett förlåt
föll från mina läppar
när jag sa
att jag trodde
att det skulle fungera
den här gången

men som alla gånger förut
gick vi båda förlorande
från mötet
och som alla gånger förut
hade du fortfarande
något som
gav dig tröst

jag
jag föll handlöst
som om livets
enda chans
varit en lögn
en sprucken klippa




Fri vers (Fri form) av Asgeirr Immanuel
Läst 589 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-24 03:15



Bookmark and Share


  Lsk
vackert, o så sorgligt.
2009-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Asgeirr Immanuel
Asgeirr Immanuel