Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland måste man förlora ett krig för att vinna ett slag, en stund, ett möte...


Det var en gång en romare





När jag har badat
sade Gracellius Marcus
vill jag inte sova
mellan rena fina lakan av siden

nej, hellre då mellan lakanen hos pigan
vilken inte brukar tvätta sig
alltför ofta

eftersom hennes lakan
väl bara byts när de ramlar i bitar
om hon ens har lakan i sin säng




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-24 14:25



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
På romarnars tid
fannns då Kvinnofrid...
Nej sånt fanns nog inte alls
absolut inte för en piga hon fick
väl för alla mer än bara
vackert niga...
2009-10-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP