Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
’so what’, läste Henry på lappen och lät läpparna formas till ett leende


Nyskyltat





På en lapp bland andra
i närbutiken
kunde en dag ses en
med följande text

’På frågan
om tjejsare gillar sex
måste svaret bli
ett otveklöst nej!’

Runt om denna lapp
fanns det andra lappar
om saker till salu
folk som ville ha en lägenhet

en dator till billigt pris
med allt inklusive
möbler som nästan skänktes bort
bortsprungna katter och tips
om loppis som scouter skulle hålla




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-24 17:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Sex olika slags bollspel i ett enda OS, det kan jag ju förstå. Eller sex olika fiskar som ofta gå under benämningen 'matfiskar', ehuru en del stora fiskar ha andra mindre fiskar på sin matsedel...
2023-07-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP